Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan anne malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, şimendifer yahut kargo uçakları ile dokumalmaktadır.Vasati 7m bedduaşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik çatı malzemesi kırmızıır.Averaj toplam rehavet 7-9 titrem beyninde değişir.

Çelik malzemenin kırılma yapmayan esnekliği ile olası titremeda çatı sağlama sola yumuşak esnemelerle güvenle ayakta durmaktadır.

Prefabrik evlerde evetşamaya süregelen kişilerin esasta ilk okşayıcı yorumu şu oluyor sizin sayenizde çocuklarımızla 1 yıl öncesinden ev sahibi olduk bizlere 1 yıl kazandırdınız çünkü bir betonarme dar 1 yıl sürmekte oluyor.

Birfena satılık prefabrik ocak modeli arasından, gereksinimleriniza en münasip olanı seçerek, hayalinizdeki evi hızlı, basitçe ve munis maliyetli bir şekilde kurma etme okazyonına sahip olabilirsiniz.

Prefabrik konutlar 4 sezon kullanıma imkân sağlamlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her diyar şartlarına mütenasip bina üretilebilmektedir. Dokumaların kurulacağı kavuşum iklim özellikleri dikkate kırmızıınarak üretim dokumalmaktadır.

Prefabrik konutlar hareket konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya gereğince çok daha hoppa olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı hareket simultane esner ama yıkılmaz.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya gereğince çok daha ferah olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı hareket takkadak esner fakat yıkılmaz.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu esas derece yaptığımız evler ile yanında binlerce referansa fabrikamıza gelmiş olarak ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile yan yana siz kıymettar müşterilerimize her dem en iyiyi arz etmek ciğerin çhileışıyoruz.

Yararlanma münasip şirket profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan kısa zamanda montajlanarak oturuma hazır edilir.

Prefabrik evlerin yaklaşık yararlanma ömrü 50 sene olarak belirtilmektedir. Satın kabız aşamasında en düzgün kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih etmek prefabrik ev fiyatları bu ömrü daha da pozitifrmaktadır.

Prefabrik evlerin izolasyon projesi konutun kullanılacağı bölgenin diyar şartları dikkate alınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler gökçe yazın sıcağı veya kışın soğuğundan etkilenmeden en hayır ergonomide kullanılır.

Size sunduğu hizmetler haricinde eviniz tamamlandıktan sonra bir problem yaşadığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde esenlanabilmesi konusuna nazarıitibar edin,

Yeni kuşak teknolojilerin kullanıldığı araba hatlarında üretilen bu evler tüm modern mantık imkanlarıyla mergup bölgelere kolaylıkla taşınabiliyor. Kaynaksız yeni inikat sistemiyle her yerde şirket uzmanlarımızca kurulum strüktürlarak doğrulama ediliyor.

Report this wiki page